Today Revolution

masdood - Periodico de Iran -

Publicado en Iran - Debates y Analisis politico - 16 Jun 2017 02:45 - 24



Today Revolution
T.R

انقلاب امروز

ستون «پشت پرده» شماره 4


جنگ با چین، جنگ با مزدوران باهوش
از سیاست تا اقتصاد در گفت و گو با نخست وزیر

Ace Economist


https://www.erevollution.com/public/upload/citizen/11686.jpg
گفت و گو با یکی از قدیمی ترین و مؤثرترین افراد بازی. سید محمد محسن روحانی که علاوه بر اینکه در اینجا جزو مسئولین و مشاوران قوی اقتصادی هست،در دنیای واقعی هم در این حوزه مشغوله.
مصاحبه ما از خاطرات شروع شد و به سیاست و جنگ ختم شد. ناگفته های ارزشمند نخست وزیر از وضعیت خطیر بازی در این روزها رو می تونید در ادامه بخونید. مصاحبه ای که این جمله رو به ذهن میاره:
زمستان در پیش است
...

http://zibasaz.net/separator-gif/47.gif


سلام جناب نخست وزیر ، البته بهتره بگیم رئیس جمهور اسبق! بزارید از تصویر پروفایلتون شروع کنیم. چرا والاس؟ البته بهتره توضیحی هم در مورد خود والاس بدید. چون خیلی ها احتمالا این پیرمرد بامزه رو نشناسند!
سلام و عرض ادب
بله آلفرد راسل والاس تقریبا یک دانشمند همه فن حریف بریتانیایی بوده که به دلیل علاقه شدیدش به جغرافیا و اکتشاف مورد علاقه من هم قرار گرفته و وجه شباهت این شخصیت علمی و بنده هست.البته دستاوردهای بزرگ علمی داشتن که اینجا فرصت نیست بگیم.

خودت رو معرفی کن! خود واقعیت البته.
سید محمد محسن روحانی.26 ساله و ساکن اصفهان.لیسانس اقتصاد و فوق لیسانس مدیریت صنعتی.شاغل در اداره شهرک های صنعتی و استاد دانشگاه های غیر انتفاعی و بعضی از اموزشگاه های خصوصی اصفهان

شما از اولین کاربرای بازی بود. از تجربه روزا و ماه های اول بگو. اصلا از کجا به اینجا رسیدی و بازی رو پیدا کردی؟
من حدودا 8-9 سالی هست که با این سبک بازی اشنایی کامل دارم.با بعضی از دوستانی که اینجا هم هستند سابقه رفاقت قدیمی در اون بازی(ارپابلیک)دارم.بعد از یک جنگ بسیار مهیج در اون بازی با ابر قدرت اون روزها یعنی ترکیه خبر رسید که یک سبک جدید از این بازی راه اندازی شده که همون روزهای اول بازی ثبت نام کردم ولی اون روزهای اول شروع به بازی نکردم و خب اکانت عقب افتاد.تا اینکه ماژول افتصادی این بازی منو گرفت و کامل اومدم اینطرف.

در مورد فرایند رشدت هم بگو. البته جلوتر در مورد حواشی سیاسیت سوال دارم! :دی
والا من خیلی حواشی ندارم.خب بابک عزیز هم اون طرف بازی میکرد و هم اینطرف وزیر اقتصاد شد و یه مشورتی از من خواست و من ازش خواستم یه توضیحی بده مدل اقتصاد بازی رو وقتی متوجه شدم شبیه 5-6 سال پیش ارپ هست خودم هم تصمیم گرفتم بیشتر اینجا سر بزنم.جذابیت های اقتصادی بازی باعث شد سریعا اقدام به اموزش هایی بکنم که توی این چند سال بازی توی این سبک بازی و تجربه وزارت در اون بازی رو داشتم اینجا هم منتقل کنم.اون موقع ما شاید کشور چهارم یا پنجم در زمینه اقتصادی و نظامی بودیم که من پیش خودم تصمیم گرفتم حتما ایران ابر قدرت اقتصادی بشه.لذا توی دوره وزارت ناصر عضو تیم اقتصادی شدم و همون روال رو پیش رفتیم در مجلس و نهایتا در دوره ناصر با توجه به شناختی که پیدا کردیم وزیر اقتصادش شدم.اون روزها اقتصاد سوم دنیا شده بودیم.با اپدیت جدید بونس ها و اقدام سریع و وام ها و ریال دولتی به یکباره با فول بونس شدنمون درامدمون به شکل باور نکردنی از همه کشورها بیشتر شد و نهایتا در دوره ریاست جمهوری من و رسول روزانه 70 هزار ریال در روز درامد داشتیم.اگر چه اینها دستاورد یک شخص و یک دولت نیست قطعا ولی دوست داشتم از هدفهام و روال رشدم گفته باشم.

بزار همین اول هم یه سوالی که برای کاربرای جدید مثل من جذابه بپرسم. قضیه این مدل رقابت چیه؟ فک کنم تعداد کمی از افراد تو ایران این مدال توی جمع مدال هاشون باشه و خیلی ها نمی دونن چطور این مدال به مدال هاشون اضافه میشه.
خب این مدال گلادیاتوری هست.هر 10 روز ادمین یک چلنج رو برگزار میکنه که اگر صفحه اون و باز کنید اون بالا سمت راست یه عکس جام داره اونو کلیک کنید،رتبه 5 نفر برتر رو نشون میده که به سه نفرشون مدال تعلق میگیره.یه چلنجی بود که من و ناصر و اکانت روحینو هر سه اول تا سوم شدیم همه یارانی و خب لذتبخش بود.امیدوارم همه پلیرهای ایرانی این مدال رو هم از نوع طلایی بدست بیارن.

خب بریم سراغ سوال های سیاسی و چالشی تر! 7 بار کاندید مجلس شدی و  پنج بار رفتی تو مجلس. قبول داری که مجلس بیشتر از اینکه رقابت افراد باشه رقابت حزب هاست و نظم حزب تو روز رای گیری ترکیب مجلس رو مشخص می کنه نه الزاما صلاحیت افراد؟
خب اینکه یک نفر رای بیاره یا نیاره بسته به فعالیتش و شاید تجربش نباشه و حرفتون رو قبول دارم که احزاب در انتخاب اشخاص میتونن خیلی موثر باشن.اما نمیتونم بگم این سیستم اشتباه یا صحیح.ببینید سیستم سیاسی مبتنی بر احزاب هست و احزاب از افراد با نظریات و تفکر مشابه شکل گرفتن.و طبیعی هست که احزابی با جمعیت فعال بیشتر بتونن اکثریت مجلس رو بدست بیارن.هر چند شاید فعالیت شخصی و مقالات و معرفی شخصی بتونه نتیجه بده و یک نفر با تبلیغات شخصی و نه سیستماتیک و حزبی وارد مجلس بشه

اوضاع حزب چطوره؟ حزب دموکراسی عملکرد سینوسی ای داشته ولی اواخر قوت زیادی گرفته. دوتا رئیس جمهور داده و الان هم کرسی های خوبی تو مجلس داره. بیشتر در مورد حزب بگو. فکر کنم شما هم توی تاسیسش موثر بودی.
با وجود بابک همه چیز عالیه.حزب دموکراسی همونطور که از اسمش مشخص هست واقعا دموکراتیک اداره میشه.عمده تلاش ما کمک به حاکمیت و دولت مستقر بوده و هست.همیشه سعی کردیم افراد فعال سیاسی و نظامی و اقتصادی رو به کابینه ها و مجلس معرفی کنیم و فکر میکنم ازین نظر بسیار موفق و فراتر از تعداد اعضای حزبمون عمل کردیم.یکی از دلایل علاقه شدید من به این حزب فعالیت بدون ادعا و بعضا ساکت و خاموش افراد هست که در عین حال که بسیار فعالانه عمل کردند ولی بسیار بی ادعا و خاموش بودند.

چند دوره اخیر دوره حاکمیت چکش و سپر بر مجلس بود. ولی الان هم پرشیا دوباره اوج گرفته و هم شما کرسی های زیادی به دست آوردید و رسما به سلطه اکثریت چند دوره ای چکش و سپر خاتمه دادید. اصلا مجلس دست یک حزب باشه خوبه یا بد به نظرت؟ بزار صریح تر بپرسم، مجلس چقدر جدیه؟ چقدر لابی توی مجلس هست؟ چقدر تصمیمات منطقی و عقلانیه؟
یه نکته ای که میخوام اینجا بهش اشاره کنم این هست که یکی از دلایل اصلی موفقیت ما حفظ اتحاد سیاسی و داخلیمون بوده.شما نگاه کنید به کشور ترکیه و قبل از اون صربستان و حتی فرانسه و گرجستان.در طول بازی به طور دائم دارای مشکلات جدی در سیاست داخلی بودن و باعث جدایی بخش عمده ای از فعالینشون شده که به کشورهای دیگه رفتند.
به نظر من رقابت های حزبی لازمه ولی اتحاد و همگرایی ضروریه.جالبه خدمتون بگم که بیشترین همگرایی و همسویی فکری وسیاسی رو همین سه حزبی دارن که شما الان ازشون نام بردید.اگرچه سایر احزاب هم بسیار قابل احترام هستند ولی این رقابت ها نهایتا باید منجر به معرفی یک کابینه عالی یک ریس جمهور کاردان و مجلس متحد بشه

قضیه تغییر وزیر دفاع در اوایل دولت چی بود؟ چی شد که رضا دراز یا مسعود یهو تغییر کرد؟
در این مورد لطفا از رییس جمهور محترم،یاشار عزیز سوال کنید

چند دوره وزیر بودی. میشه وزارت هایی که بودی رو نام ببری؟ اقتصاد رو که می دونم. و البته نخست وزیری!
یه دوره ای توی فضای آموزش خیلی فعال بودی! ولی الان دیگه خیلی انتقال تجربه نمی کنی. به نظرت با این ریش سفید نباید جدی تر بگیری آموزش رو؟ :دی

خب یه اشاره ای در طول مصاحبه کردم ولی خب من از دوره رضا اسپارو به اینطرف سعی کردم به هر شکلی که بتونم دعوت دوستان رو قبول کنم و به کابینه کمک کنم.دو دوره وزیر اقتصاد بودم که بعد از اون در دوره بابک عزیز یکی از دوستانی که اموزش دیده بود رو معرفی کردم و خودم به عنوان مشاور بود و حضورم همیشه به عنوان مشاور در کنار دولت ها بود تا این دوره که به خواست یاشار عزیز سمت نخست وزیری رو قبول کردم.
در مورد اموزش بله اعتقاد دارم بزرگترین عامل حفظ جمعیت و گسترش آن اموزش انگیزش و چالشی هست.منظورم اموزش های روتین وعمومی نیست.منظورم فوت کوزه گری هاست.یکم مشغله داشتم و دوست داشتم بقیه دوستان هم وارد بشن در این مسیر ولی اگر فرصت بشه و درخواست بشه حتما اموزش میدم.ولی شخصا فعلا در پیام شخصی هر کسی سوالی پرسیده سعی کردم با کمال دقت و احترام پاسخگو باشم

بریم سراغ سوالای نظامی .ارتش اهورا رو هم شما تاسیس کردی؟ اصلا چی شد که این ارتش شکل گرفت؟ الان حس می کنم فعالیتش کمتر شده البته.
بله این ارتش تجربه شیرین سالهای پیش بازی ارپ بود که من وقتی اینجا فعال شدم از بچه های ارپ فعال در ایجا خواستم که به ارتش اهورا بیان.چرا که اعتقاد داشتم داشتن چند ارتش منظم و هدفمند خیلی میتونه کارامد تر از یک ارتش بزرگ باشه.خدا رو شکر با دید باز دوستان در ارتش های دیگه ما پله به پله از صفر رشد کردیم و امروز جزو 15 ارتش برتر دنیا و ارتش دوم ایران هستیم.از فعالیت ارتش همین قدر بگم که ما توی تلگرام بصورت فعال با دوستان در ارتباط هستیم و هر موقع لازم بوده همه طبق دستور دولت ایران و اتحاد وارد عمل شدیم و تاثیرات بسیار زیادی رو داشتیم.امروز هم فعال ترین ارتش هستیم و سعی میکنیم انقلاب ها رو به سرعت امن کنیم و به دولت کمک کنیم.جا داره همینجا از تک تک بچه ها ارتش که بی چشم داشت و بی ادعا چه زمینی چه دریایی حضور فعال دارن تشکر ویژه بکنم.

در مورد جنگ های اخیر بگو. اتفاقات بزرگی توی این چند وقته افتاده و رسما با چالش های جدی روبرو شدیم. این چالش ها چقدر جدیه؟
بذارید صادقانه بگم.این چالش ها خیلی جدی هستند.چین کشور مزدوران باهوش هست.به جرات میتونم بگم ما امروز داریم با باهوشترین دشمنانمون میجنگم و به همین خاطر هست که بسیار پیچیده شده شرایط و امکانش نیست اینجا ریز و جزییاتی رو بگم.ولی میتونم بگم ما با تیم بچه های با تجربه هر روز در حال طرح استراتژی برای زدن ضربه نهایی هستیم.هرچند کار چین دو روز پیش تمام شده بود ولی اون باگ لعنتی سایت و کمک ادمین به اونا باز ما رو در فضای جدیدی قرارداد که مجبوربشیم تغییر پلن بدیم.
این نکته رو بگم تا عمق فاجعه رو بفهمیم.من اعتقاد دارم توی این بازی چند کشور هستند که افراد باهوش و استثنایی رو دارن و همین ابزار موفقیتشون هست.اولین کشور ایران هست که بیشترین افراد متخصص رو داره بدون شک و بدون بلف.کشور بعدی ترکیه هست که خب افرادش پخش شدن در امریکا و ترکیه و سایر کشور ها به طور کلی ارتش کماندو رو میتونم نام ببرم.بعد از اون باید بدون شک از چین فعلی که نخبگانی از تایوان و اندونزی و ساید مخالفمون مثل فرانسه اونجا جمع شدن.پس شاید لازم باشه کلاهمون رو بذاریم بالاتر و خیلی جدی تر باهاشون مبارزه کنیم.ایشالا در مقاله ای مفصل توضیحاتی در مورد انواع پلن هایی که رفتیم رو دولت ارائه خواهد داد.

برنامه دولت برای ادامه جنگ ها چیه؟ این دولت نقش سرنوشت سازی تو تاریخ ایران مجازی خواهد داشت. چه رفتاری رو از این دولت خواهیم دید؟
همینطور که در سوال قبلی پاسخ دادم.بدون شک هر راه و پلنی رو که امکانش باشه ما بررسی کردیم و میکنیم.تنها مشکل اساسی ما زمان انقلاب هست و تعداد انقلاب ها هرچند این روزها میزان دمیج کشور به شدت کاهش داشته که میشه پیشبینی کرد به خاطر فصل امتحانات هم بوده ولی این نهایتا یک بهانه بیش نیست.چین ساعت 6 صبح به وقت ما داره دمیج ها و تانکینگ های سختی رو میکنه و اتحادی تشکیل داده تا فقط و فقط در مقابل ایران قرار بگیرن.این جذابیت رو به جامعه مجازی ما برمیگردونه و من به فال نیک میگیرم.شاید نتونم خیلی مسائل رو اینجا باز کنم چون به هر حال پلن ها جنبه محرمانه هم دارن ولی دشمن رو جدی بگیریم و از بازی لذت ببریم

ممنون از وقتی که به نشریه انقلاب امروز دادی.اگه حرفی باقی مونده خوشحال میشیم بگی آقای نخست وزیرامضاء
ببخشید ولی فکر میکنم کسی این مصاحبه رو نخونه چون بیش از حد شاید طولانی شد ولی باز میخوام در پایان از تک تک مردم عزیز ایران تشکر کنم که غیرتمندانه و تا اخرین طلا و ریال اکانتشون مایه میذارن.همینطور از دوستان همیشه همراهم در حزب دموکراسی و ارتش اهورا تشکر کنم که هیچوقت و هیچ جا پشت همو خالی نکردیم و معنای واقعی تیم ورک رو نشون دادیم دم تک تکتون گرم

سربلند و پیروز باشیدo7




http://zibasaz.net/separator-gif/47.gif


مصاحبه بعدی تی. آر (انقلاب امروز) رو می تونید به زودی .با یکی دیگه از اعضای  کابینه بخونید

نظر بدید، رای بدید و عضو بشید. اینها برای روزنامه انقلاب امروز انگیزه است



http://zibasaz.net/separator-gif/47.gif

هرروز به انقلابی نیاز داریم
انقلاب امروز
روزنامه ی تحول
با ما همراه باشید



Endosar

no0bsailbotMrBl3ndgood4niceBusterJANAHAce EconomistxfoxxfoxBrotherhoodsorkhpostRebazartarezzizoArtaBulletz4Breakfastzaloo28zaloo28lioneleji

Comentarios (24)

عالیه
کاش عملکرد حذب رو بیشتر موشکافی میکردن. حذب دموکراسی چه تفاوتی با بقیه داره و اصلا تو مجلس چیکار کردن؟ طبق گفته ی رییس حذب هیچ تفاوتی بین احزاب نیست
V
v
@AmirRashidian شما ک الان زدی رو فاز مخالفت با همه
@Avicenna dash ghabol kon !!! moshkel hast ....
07
عالی بود/فقط اولین خط زیر عکس اسمشونو اشتباه نوشتی
عالی
@Buster ممنون، اصلاح شد Wink
خدا قوت/عالی بود
خیلی خوب بود. من از طرف خودم یک خسته نباشید بزرگ میگم به آقای روحانی بخاطر زحمات بی انتهایی که برای ایران مجازی کشیدن و هنوز هم درگیر مسائل هستن. امیدوارم همیشه از این شخصیت باقی بمونن
عالی
محسن جان از افرادی هستن که شخصیت بی نظیری دارن . بدون حاشیه و همیشه یار و یاور
من محسن رو خیلی وقته از ایریپ میشناسم بچه خیلی خوب و کاردرستیه، جز معدود کساییه که تو اقتصاد قبولش دارم
بسیار عالی
بسیار عالی م ممنون از مصاحبه o7
عالی o7
عالی بود ممنون
سید محسن یه پسر گل و با محبت هستش.حتما عالی میشه اگر در مقاله ای به پلن های اعمال شده یا نشده در مورد کشور مورد نظر اشاره کنن.همه احزاب در ایران با نقاط قوت و ضعف // در جای خودشون خوب و عالی هستند.من جمله حزب خوب دموکراسی
o7
خدا ازت نگذره محسن :دی
بسيار عالي
g pa lu mé jé kompri l idé général