This website uses cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. By continuing to use our website, you agree to our Privacy Policy.

Furious News

Furious George - Novine od Greece -

Objavljeno u Greece - Društvene interakcije i zabava - 28 Feb 2019 04:19 - 10

Καλησπέρα σε όλους τους αιωνόβιους παλαιστές.

Για όσους δεν το κατάλαβαν ή δεν το έμαθαν ακόμη, επέστρεψα στο παιχνίδι μετά από μακράν απουσία. Δεν θα μακρυγορήσω, όσοι με γνωρίζετε ξέρετε...και τους real life λόγους που με κράτησαν μακρία από την eLife εκτός της λησμονιάς των κωδικών μου που εν τέλει τους ανέκτησα και ξαναέκανα log in.

Θέλω να ενημερώσω πως ότι βοήθεια μπορώ να προσφέρω τις ώρες που λογκάρω, είμαι εδώ να την παρέχω. Ο Furious και το MU στη διάθεση της ελληνικής κοινότητας.

https://www.erevollution.com/public/upload/group/112.jpg



Mετά τιμής,
Furious George 
Commander of Centaurs



Podupri

KromionTsiggerREEE OYOYOYSTkonstantinosgoldman ptolemaida

Komentari (10)

καλώς ήρθες Γιώργο Smile
Καλώς σας ξαναβρήκα Smile
καλως ηρθες Γιωργο
Ευχαριστώ να σαι καλά Smile
den epistrefeis kai sto ?
V
γεια σου γιωργη
Καλώς ήρθες!
καλως ηρθες Γιωργο!
Γειά σας αγάπες και καλώς σας ξαναβρήκα. Count έχω επιστρέψει και στο άλλο..εδω και καιρό εκεί..merciful